Снимка в. Български новиниКонфискуват имоти в Гърция и за дълг от 500

...
Снимка в. Български новиниКонфискуват имоти в Гърция и за дълг от 500
Коментари Харесай

Гърция: Конфискуват имоти и за дълг от 500 евро!

Снимка в. Български вести

Конфискуват парцели в Гърция и за дълг от 500 евро. Търговете за иззети парцели при окръжните съдилища, бяха отсрочени още веднъж. Заради боязън от бурните митинги в продължение на две седмици аукционите са замразени, заяви в. Български вести.

Междувременно държавното управление се пробва да вкара промени, които да разрешат търговете да се вършат единствено по електронен път, защото първият опит за действителен търг в атински съд приключи плачевно и с принуждение сред протестиращи и полиция. Междувременно пък, Европейската комисия предизвести, че прегледът по избавителната стратегия няма да продължи, в случай че търговете не бъдат осъществени. Правителството се е съгласило да показа през януари пакет от закони за осъществяване, с цел да извърши уговорката си.

И в текста на Допълнителния меморандум за съгласие, с изключение на продължаването на търговете за благосъстоятелност онлайн за задължения към банки, задължението на държавното управление е да „ разшири механизма за електронни търгове “ и търгове, осъществени от данъчните органи „ ( Това значи, че от 2018 година нататък даже първият парцел ще бъде продаван по електронен и за задължения към данъчната работа – за задължения от единствено 500 евро!
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР